elektronikforsikringPift din indboforsikring op med en elektronikforsikring og undgå dårlige og mangelfulde forsikringer købt i elektronikbutikken. Når du køber en iPad, bærbar computer eller en anden form for dyr elektronik presser sælgeren som regel på for at sælge en forsikring oven i. Dækningen er som regel 3-4 år og kan måske lyde fornuftig i købs øjeblikket, men faktisk er du ofte meget dårligt dækket ind, set i forhold til din anden mulighed: at tegne en elektronikforsikring som tillæg til din indboforsikring.

Vi vil herunder kigge nærmere på elektronikforsikring og se på de mange fordele, samt naturligvis guide dig frem til en god og billig én af slagsen.

Elektronikforsikring som tilvalg

At vælge en elektronikforsikring som tillæg til din indboforsikring er i 9 ud af 10 tilfælde den bedste måde at sikre dit elektronik på. Med denne type forsikring er alt dit elektronik, heriblandt computere, bærbare, tablets og mobiltelefoner sikret under den samme fane. På denne måde undgår du at have 10 forskellige individuelle forsikringer, der kan være svært at have overblik over. Med denne elektronikforsikring får du altså meget mere for pengene, samtidig med at du forbliver kunde i et selskab du kender og stoler på.

Som sagt er alle dine dyre elektroniske produkter dækket under en elektronikforsikring – er du i tvivl om hvorvidt forsikringen dækker enkelte af dine produkter bør du tage direkte kontakt og høre dem ad.

Find en god og billig elektronikforsikring

Indhent tilbud og sammenlign selskaberne med hinanden – dette er opskriften på en god og billig elektronikforsikring. Som hovedregel bør du tage kontakt til dit nuværende selskab som det første, eftersom de her er villige til at strække sig langt for at du forbliver en tilfreds kunde. De kender godt risikoen, nemlig at du tager alle dine forsikringer med over i et andet selskab, hvis de ikke formår at stable et godt og billigt tilbud på benene.

Selvom dit nuværende forsikringsselskab vil strække sig langt, kan det godt betale sig at se på tilbud fra andre sider også. Dette gør det nemmere at sammenligne både pris og dækning, således man med stor sikkerhed ender op med det bedste af det bedste. Selskaberne vil formentlig tilbyde dig et samlet forsikringstjek, hvilket i nogle tilfælde kan være smart, mens det i andre tilfælde slører billedet og gør selve elektronikforsikringen noget sværere at finde rundt i. Hvis du er interesseret i at få tjekket priser og dækning på alle dine forsikringer, er det dog en god idé at få udarbejdet et samlet tilbud.