Børneforsikring

En børneforsikring er for mange en overset forsikrings model. De fleste forældre laver en ulykkesforsikring til deres børn og er så i den tro at deres barn er dækket så godt ind, som det kan være være. Det er i rigtig mange cases ikke tilfældet, da sygdom som oftest IKKE er dækket af en ulykkesforsikring. Når du tegner en børneforsikring, så inkluderer denne forsikring altså både når dit barn er udsat for en ulykke og når dit barn bliver syg.

Skulle dit barn være udsat for akut sygdom, og en længere varende en af slagsen, så giver en børneforsikring øjeblikkelig erstatning, og dermed en økonomisk tryghed igennem sygdoms forløbet.

Børneforsikring giver den nødvendige tryghed

Gør dig selv en tjeneste og få foretaget et forsikringstjek på dit(dine) barn(børn), og så om de er dækket godt ind idag, Ellers ring til dit forsikringsselskab og hør hvad du kan gøre for at sikre dig at dit barn er dækket 100% ind ved både ulykker og sygdom.
Nogle børneforsikringer inkluderer også en sundheds forsikring. Den gør at dit barn ved alvorlig og akut sygdom kan springe ventelisterne over og blive professionelt behandlet med det samme. Det kunne være en rigtig god ting også at overveje.

Mange forældre har fået den forkerte opfattelse, at deres “familieforsikring” dækker andres børn ind ved både ulykker og sygdom. Det er IKKE korrekt, da en familieforsikring dækker over “Indboforsikringen“. En god børensforsikring, dækker dit barn korrekt, sådan som det skal være, så undersøg allerede idag, hvordan dit barn, eller dine børn er dækket. Er de ikke dækket 100%, så tag kontakt til dit forsikringsselskab og hør hvad dine muligheder er.