RejseforsikringTag trygt på ferie med en valid rejseforsikring, der garanterer dig hjælp 24-timer i døgnet. Worst Case scenario for mange ferieglade danskere er at ferien bliver ødelagt af sygdom eller ulykker, samt det faktum at man ikke kan få hjælp på grund af en mangelrig rejseforsikring. Når ferien først er betalt, skal denne også nydes til fulde, hvorfor det er enormt vigtigt med en rejseforsikring man kan stole på.

Dette inkludere dækning i hele feriens løbetid, samt naturligvis mulighed for hjælp 24-timer i døgnet – kort sagt; hjælp uanset hvornår uheldet er ude. En rejseforsikring betyder også at du får erstattet din baggage, hvis denne skulle forsvinde i lufthavnen.

Rejseforsikring – går turen rundt i Europa eller hele verden?

Sygdom, hjemsendelse og uheld er blot et lille udvalg af de mange ting du desværre kan blive udsat for, imens du er på ferie i udlandet. Med en ordentlig rejseforsikring kan du dog slippe bekymringerne omkring dette, i hvert fald de økonomiske, da rejseforsikringen i så fald dækker blandt andet hjemtransport omkostninger.
Det gule sygesikringskort har før dækket disse førnævnte hjemsendelses omkostninger, men eftersom dette ikke er tilfældet mere er en rejseforsikring ideel. Dette giver dig den nødvendige tryghed til at nyde ferien og dens luner.

På enkelte områder er der stor forskel på om turen går til andre europæiske lande eller den store verden. Uden for Europa skal du for eksempel altid selv stå for omkostningerne i forbindelse med læge- og evt. hospitalsbesøg, hvorfor en god og billig rejseforsikring er på sin plads. Indenfor EU dækker det blå sygesikringskort som regel ovenstående forhold, men du kan med god grund tage dine egne forhåndsregler og være på den sikre side ved herudover at tegne en ordentlig rejseforsikring.

Find en god og billig rejseforsikring i dag

Et af de vigtige kriterier for en god ferie er forberedelse, hvor en god forsikring altså spiller en væsentlig rolle. Kom i gang i god tid og undersøg markedet grundigt, således du ender op med en både god og billig rejseforsikring. Sammenligning er nøgleordet i dette henseende, da man kan spare mange penge og ikke mindst få del i mange fordele ved at kigge sig godt omkring.

De fleste store selskaber tilbyder rigtig gode rejseforsikringer, hvor du er sikret 24-timer i døgnet uanset hvor i verden du befinder dig. Uanset hvad skal man dog huske at læse det med småt, da der kan være enkelte faldgruber man skal være opmærksom på.

Råd til at finde en billig rejseforsikring

Det er noget af et stykke arbejde at skulle finde frem til den bedste og billigste rejseforsikring, der er på markedet. Dette er ligesom ved andre forsikringer dels fordi, at der er et meget stort udbud, dels fordi, at der er meget stor forskel på det, de forskellige institutter udbyder – og så er det også fordi, at forskellige mennesker har forskellige behov, når det kommer til en rejseforsikring. Her kan du finde nogle råd og tips, der kan hjælpe dig med at finde frem til det rigtige for dig, så du kan blive sikker på din rejseforsikring – og det til en billig pris.

Ligesom ved andre forsikringer er der ved en rejseforsikring overordnet set tre ting, du skal tænke over: dækningen, selvrisikoen og servicen fra det selskab, du tager den fra. Når det kommer til dækningen er det især vigtigt ved din rejseforsikring, at den dækker det, du har brug for. Hvis du står over for at skulle på en større udlandsrejse, er det især vigtigt, at du er sikret på den rigtige vis, hvis du skulle være ude for en ulykke.

Dernæst skal du kigge på prisen i forhold til både dækningen og din selvrisiko. Det er sådan, at jo billigere din rejseforsikring er, jo større er din selvrisiko. En tommelfingerregel er så, at jo større din udlandsrejse er, jo større skal din rejseforsikring også være. Her er der tale om en balancegang, hvor du skal finde frem til, hvor meget du vil bruge på din forsikring i forhold til, hvor meget det så vil koste dig, hvis uheldet skulle være ude, hvor du skal tage et valg.

Spar penge på den bedste rejseforsikring

For at gøre det hele lidt mere besværligt, skal du også tænke over, at du kan spare mange penge, hvis du samler alle dine forsikringer under et tag. De fleste selskaber giver nemlig store rabatter, hvis du har flere ved dem. Derfor skal du altså ikke bare finde et sted, som har gode priser, men også et sted, hvor du kan være sikker på deres service – at det er et sted, du kan stole fuldstændigt på.

En god måde at tjekke det, er ved at se ved deres andel af markedet og sammenligne det med hvor stor en andel af det samlede antal klager, de modtager. Alle selskaber får klager, men hvis procentdelen af klager er meget større end procentdelen af markedet, kan man se, at det er sted, der er relativt skidt. Her er der igen tale om balance og et valg, for et selskab, der får mange klager, kan sagtens være et, der er billigt. Tallene kan findes flere steder på nettet.

Overvej alle ovenstående råd, og du er godt på vej til at finde frem til din rejseforsikring.

At rejse er en fantastisk måde at opleve verden på, men det kan også være en dyr affære, især hvis man bliver syg eller kommer til skade undervejs. Derfor er det vigtigt at have en rejseforsikring, der kan dække eventuelle udgifter i tilfælde af uheld.

En rejseforsikring dækker normalt en række forskellige områder, såsom sygdom, skader, tab af ejendele og afbestilling af rejsen. Hvis man bliver syg eller kommer til skade undervejs, kan en rejseforsikring dække udgifter til lægebehandling, medicin og eventuel hjemtransport. Hvis man mister eller får stjålet sine ejendele, kan en rejseforsikring dække udgifterne til erstatning eller reparation. Og hvis man er nødt til at afbestille rejsen af en eller anden grund, kan en rejseforsikring dække udgifterne til afbestilling.

Når man skal vælge en rejseforsikring, er det vigtigt at vælge en forsikring, der passer til ens individuelle behov og rejsemål. Hvis man rejser i EU, er det vigtigt at have en rejseforsikring, der dækker udgifter til lægebehandling og hospitaler i de lande, man besøger. Hvis man rejser udenfor EU, er det også vigtigt at have en rejseforsikring, der dækker udgifter til lægebehandling og hospitaler, men man bør også overveje at tegne en forsikring, der dækker eventuelle udgifter til evakuering eller hjemtransport i tilfælde af alvorlige sygdomme eller skader.

Når det kommer til forskellen på at forsikre sig på en skirejse eller en charterrejse, er der også nogle ting, man skal være opmærksom på. Hvis man skal på skirejse, er det vigtigt at have en rejseforsikring, der dækker eventuelle skader, man måtte pådrage sig på pisten. Skiskader kan være alvorlige og medføre store udgifter til behandling og eventuel hjemtransport, så det er vigtigt at være godt forsikret. Derudover bør man også overveje at tegne en rejseforsikring, der dækker udgifterne til at leje udstyr eller købe en liftkort, hvis man skulle blive syg eller skadet og derfor ikke kan bruge sin billet.

På en charterrejse er der normalt ikke de samme risici for skader, som man kan opleve på en skirejse. Derfor kan det være tilstrækkeligt at have en rejseforsikring, der dækker eventuelle sygdomme eller skader, man måtte pådrage sig på rejsen, samt eventuelle udgifter til afbestilling af rejsen eller tab af ejendele.

Uanset om man skal på skirejse eller charterrejse, er det vigtigt at undersøge de forskellige tilbud fra forskellige forsikringsselskaber for at finde den rejseforsikring som passer bedst, til lige netop den rejse du skal på.