AfbestillingsforsikringFå en billig og effektiv afbestillingsforsikring og undgå at miste alle de penge du har investeret i din kommende rejse, hvis du uheldigvis skulle blive syg eller skadet lige op til. Det er et worst case scenario for de fleste, at ferien eller rejsen er bestilt og alt pakket ned, hvorefter man bliver syg eller brækker hånden lige op til afrejsen.

Med en afbestillingsforsikring kan du undgå at tabe økonomisk ved ovenstående scenarie, eftersom du får erstattet hele rejsens pris hvis du skulle komme ud for et uheld. Denne tryghed i form af et økonomisk sikkerhedsnet er vital for mange, da det giver den fornødne frihed til at bestille drømmerejsen.

Dine muligheder når det kommer til afbestillingsforsikring

Der er mange forskellige typer af afbestillingsforsikringer, som alle dækker forskellige behov og situationer. Skal du for eksempel kun rejse indenfor EU eller i hele verden? Rejser du én eller flere gange årligt? Disse spørgsmål og mange flere skal du således besvare inden du vælger en afbestillingsforsikring, da de i høj grad er med til at påvirke hvilken type du skal have.

Afbestillingsforsikring til en enkelt rejse gælder således kun i forbindelse med én rejse, og henvender sig derfor oftest til familier eller unge mennesker der tager af sted i sommerferien, men ellers ikke rejser i løbet af året. Er du derimod den rejseglade type eller firmaets mand i udlandet er en udvidet afbestillingsforsikring nok mere sagen, da denne gælder i et helt år uanset antallet af rejser. Som sagt afhænger det altså i høj grad af dine behov og vaner hvilken afbestillingsforsikring du skal have.

Yderligere information om afbestillingsforsikring

Vi vil herunder afdække yderligere informationer omkring afbestillingsforsikringer, således du har styr på hvordan og hvorledes du skal gribe det hele an.

Det skal siges, at hvis du ikke i forvejen har en årsafbestillingsforsikring skal denne købes i forbindelse med købet af rejsen. Her har du mulighed for at afkrydse dette felt, hvorefter du er dækket ind. På denne måde er det også svært at glemme det i processen, da du enten kan tegne den direkte eller blive opmærksom på den og tage kontakt til dit forsikringsselskab.

Selvom forsikringen dækker mange tilfælde kan du ikke få erstatning for sygdom, som du allerede kendte til da du købte rejsen. Herudover er der heller ikke dækning, hvis du vælger at afbestille på grund af frygt for terror eller epidemi på dit rejsemål.