HjemtransportforsikringHvordan er du egentlig dækket ind hvis du bliver syg på ferien og har akut brug for et dansk sygehus? Er hjemtransportforsikring inkluderet i din nuværende forsikringspakke eller ej? Bliv meget klogere på hvordan du får en hjemtransportforsikring, og om den er inkluderet i din nuværende løsning, ved at læse med herunder.

En hjemtransportforsikring kan som regel købes i forlængelse af en rejseforsikring, og er altså som regel ikke inkluderet.

Dette skal man være opmærksom på, da mange danskere tror at de har denne forsikring inkluderet i deres rejseforsikring for derefter at blive overraskede, når uheldet er ude og man skal bruge akut hjemtransport. Det vil sige at du i mange tilfælde ikke har en hjemtransportforsikring, medmindre du selv aktivt har søgt den.

Hvordan får jeg en hjemtransportforsikring?

Forudsat du ikke allerede har en hjemtransportforsikring inkluderet i din rejseforsikring, kan du nemt erhverve dig den. Den fås nemlig som tilvalg, hvilket kort sagt vil sige at du får et lille beløb kan få den koblet på din rejseforsikring. Det er som regel helt ned til cirka 100 kroner om året for at have en hjemtransportforsikring, hvilket må siges at være meget billigt, hvis uheldet skulle være ude i løbet af din ferie.

Det er sådan, at de fleste hjemtransportforsikringer kunne gælder i forbindelse med rejser a under 30 dages varighed. Hvis du skal til udlandet i længere tid skal du derfor tegne en udvidet forsikring, noget som selskaberne naturligvis kan give meget mere information om.

Find en billig hjemtransportforsikring

Som sagt kører de fleste selskaber med denne forsikring som et tilvalg til rejseforsikringen. Prisen er som beskrevet ovenover på omkring 100 kroner om året per person, men kan dog variere fra selskab til selskab. Derfor er det vigtigt at finde et godt tilbud, således du ikke betaler for meget. Dækningen skal naturligvis også være optimal, da du helst skal være sikret i forbindelse med såvel sygdom som ulykker.

Du kan indhente flere forskellige tilbud og sammenligne disse, men i forbindelse med en mindre forsikring, som en hjemtransportforsikring må siges at være, er det ofte smartest at tage kontakt til dit nuværende selskab. Her vil de selvfølgelig være villige til at strække sig langt for at du får en god oplevelse, hvorfor dette som regel er den billigste måde at få en hjemtransportforsikring på. På denne måde slipper du også for at skulle skifte selskab eller dele dine forsikringer op.