Forsikring og pensionSaml forsikring og pension således du kan have et brugbart overblik over din økonomi. Mange selskaber tilbyder i dag muligheden for at samle forsikring og pension, da det sikrer dig økonomisk tryghed igennem hele livet. Forsikring og pension betyder, at du kan ligge penge til side til du når pensionsalderen, samtidig med at din familie er økonomisk sikret, hvis du skulle afgå ved døden inden pensionsalderen.

Vi vil herunder kigge på de to forhold, således du ender op med en løsning du kan være tilfreds og tryg med.

Forsikring og pension hos samme selskab

Der er som sagt mange fordele at hente ved at samle forsikring og pension hos samme forsikringsselskab, da det først og fremmest sikrer dig og din familie økonomisk tryghed. Herudover er det nemt at få et overblik, eftersom din police ligger tilgængelig for dig konstant. Sidst, men ikke mindst, giver det ikke blot økonomisk tryghed, men også tryghed i al almindelighed, da du har samlet forsikring og pension hos et selskab du stoler på.

Det kan både være hos dit nuværende forsikringsselskab eller et andet du vælger at tegne forsikring og pension – det afhænger naturligvis af de tilbud du får. Dit nuværende selskab vil formentlig strække sig langt for at bevare dig som kunde, hvorfor de formentlig vil sætte et billigt og godt tilbud sammen. At sammenligne med andre selskaber kan dog spare dig penge, så sig ikke nødvendigvis ja til det første tilbud, men undersøg i stedet markedet grundigt inden du sætter din signatur.

Forsikring og pension – tænk på dit liv som pensionist

Før du opretter en pensionsopsparing, skal du overveje hvilket liv du ønsker at leve som pensionist. Hvis du fra start af er indstillet på, at ligge en god sjat penge til side og sætte på pensionsopsparingen bliver dit liv som pensionist uden tvivl en del sjovere. Her skal du tage stilling til om du ønsker at rejse meget, opretholde din nuværende levestandard så vidt muligt eller dyrke en speciel hobby – uanset hvad afhænger meget af dine egne ønsker.

Herudover kan du også overveje om du ønsker at få hele beløbet udbetalt på ét bestemt tidspunkt eller derimod vælger en løbende udbetaling ligeligt fordelt over din pension. Der er mange ting du skal tage stilling til, hvorfor du bør tage kontakt til en rådgiver for at få sammensat den løsning der passer dig bedst. Dette inkludere naturligvis også den rigtige pris på forsikring og pension, som også fungerer optimalt imens du arbejder.