erhvervsforsikringBeskyt din virksomheds værdier i Danmark, med en god, lovpligtig og billig erhvervsforsikring. På denne måde er du dækket ind, hvis der skulle opstå overraskende og ubehagelige situationer, som for eksempel ulykker i form af brand, vandskader eller lignende og tyveri. Hvis din virksomhed bliver ramt af ulykker får du dækket dit inventar, varer, maskiner og meget mere med en erhvervsforsikring, hvilket uden tvivl giver en enorm tryghed i hverdagen.

Det skal dog nævnes, at en erhvervsforsikring ikke er lovpligtig indenfor alle brancher, hvorom nogle dog har en erhvervsansvarsforsikring som minimumskrav for at du kan blive medlem. Området er meget bredt og svært at finde rundt i, hvorfor det er vigtigt du er meget opmærksom på hvad der forventes af dig. Vi vil herunder kigge meget nærmere på erhvervsforsikring, samt se nærmere på hvilke forsikringsselskaber i Danmark du bør tegne dig ind hos.

Erhvervsforsikring – Sådan tegner du en billig en

Hvornår du er dækket ordentlig ind afhænger i høj grad af din virksomheds størrelse, samt naturligvis den samlede værdi af inventar, varer, maskiner osv. Hvis du kører en mindre virksomhed er en erhvervsforsikring tilstrækkelig, imens større virksomheder med fordele kan sammensætte en individuel erhvervsansvarsforsikring.

En almindelig erhvervsforsikring dækker de ovenstående basisforhold, såsom brand, vandskader og tyveri. Herudover har du som ejer masser af muligheder for specielle tilvalgsdækninger, således den harmonere perfekt med dine behov og forventninger. Dette kan for eksempel være i forbindelse med lønomkostninger, transportdækning og IT udstyr, hvor du ønsker en udvidet dækning. Dette kan dit forsikringsselskab oplyse meget mere om, hvis du finder punkter hvor du gerne vil dækkes ekstra ind.

Vælg den rigtige erhvervsforsikring første gang

Det bliver hurtigt bøvlet at skifte forsikringsselskab fra tid til anden, især hvis det er på grund af utilfredshed med det nuværende. Derfor skal du selvfølgelig finde et godt og billigt forsikringsselskab i første omgang, således du undgår at skulle skifte flere gange årligt.

Erhvervsforsikring priser og dækning er de vigtigste forhold, da det stort set udelukkende er dette der afgøre hvor du sætter din signatur. Forskellene imellem selskaberne er dog store på begge punkter, hvorfor du aktivt og grundigt skal undersøge markedet for at finde den bedste løsning. Du kan med fordel indhente flere tilbud, således du nemt kan sammenligne begge forhold. Erhvervsforsikring i Danmark er meget vigtigt, så indhent tilbud i dag og sørg for at dig og din virksomhed er dækket ind, hvis der skulle ske noget uventet.